A Sólymok két nagy tornya (Pitts-London) közül az egyik kiesett annak lehetőségéből, hogy szembenézzen a Martalócok védelmével. Ő a tight end Kyle Pitts. Nem kis érvégés ez, hiszen már korábbról eltiltását tölti Calvin Ridley is.

Talán nem csoda így már, hogy legutóbb csak 138 yardot tudtak haladni levegőben. Igaz így is nyertek. Akkor majd futnak, jöhetne a logikus válasz. Viszont a futások első számú felelősét, bizonyos Cordarelle Pattreson urat, október 5-én IR listára kellett helyezni. Ha hozzáveszem, hogy a védelemből Deion Jones (LB) és Isiah Oliver (CB) is IR listás, a hétvégi ellenfélnél sem minden játék és mese.

A Bucs hiányolni kénytelen továbbra is Akiem Hicks-et. Nem tud ugyanakkor pályára lépni Logan Ryan sem egy láb probléma miatt, Cam Brate pedig nem tudott kijönni az agyrázkódás protokollból, amit mostanában még az eddigieknél is szigorúbban vesznek. Legalábbis a Tua Tagovailoa eset után.

A mérkőzés előtt tudjuk majd meg, hogy a kérdéses státusszal bíró két elkapó, Julio Jones és Breshad Perriman vállalkozhat-e a megmérettetésre.

Hirtelen jött csoportrangadó jön vasárnap 19:00 órakor. Most ugyanis a Bucs és Falcons vezeti az NFC South-t ugyanazon mérleggel. A fogadóirodáknál a Bucs a favorit, méghozzá elég jelentős 10 ponttal. Kérjük a téteket megtenni!

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com