Ma hajnalban megrendezték az alapszakasz 4. fordulójának zárómérkőzését, a San Francisco 49ers és a címvédő Los Angeles Rams csoportrangadóját. A csoportrangadónak nagy tétje volt mert egyetlen csapat akart lemaradni a kezdésnél.

A bajnokcsapatnak ezen az estén a labda mindkét oldalon komoly problémái voltak, egyrészt nem tudott mit kezdeni a hazaiak parádésan szereplő védelmével, valamint képtelen volt tartani az elkapó Deebo Samuelt, aki a szezon egyik legszebb TD-jét szerezte az összecsapáson.

Matthew Stafford, a Rams irányítója gyakorlatilag csak Cooper Kuppban bízhatott ezen az estén. Az előző idény legjobb támadójának választott elkapó 14 passzt kapott, melyekből 122 yardot termelt. A Rams 10-ese négy meccs után már 35 elkapásnál kár a szezonban, ezzel önmaga, valamint két legenda, Isaac Bruce 2004-es és Torry Holt 2002-es klubrekordját adta át a múltnak.

A 49ers védelme hét alkalommal sackelte Staffordot, Nick Bosa ebből kettőt válalt, a safety Talanoa Hufanga pedig egy interception után szerzett 57 yardos TD-t. A 49ers sorozatban a hetedik alapszakasz meccsét nyerte meg a Rams ellen, a legutóbbi hat felvonásból négyszer is jegyzett pick 6-et a védelem.

A mérkőzés összefoglalója:

Fotó: sfchronicle.com