Tegnap hajnalban három győztes mérkőzés után vereséget szenvedett a Dolphins. Az összecsapást beárnyékolta, hogy Tua Tagovailoa, a Dolphins irányítója a második negyed közepén egy sack után a földön maradt, hosszú percekig ápolták, majd fej és nyaksérülésekkel hordágyon vitték le a pályáról és kórházba szállították. A korábbi Alabama-sztár helyére Teddy Bridgewater állt be.

Az idei Super Bowlon vesztes Bengals végül így kihasználta előnyét, a 287 yarddal és 2 TD-passzal záró Joe Burrow vezetésével 27-15-re diadalmaskodott, ezáltal ötven százalékosra javította mérlegét, azt követően, hogy két vereséggel kezdte a szezont.

A vendégeknél Tyreek Hill volt tarthatatlan, 10 elkapásból 160 yardot szerzet, ő lett az első játékos az NFL történetében, aki kétszer is megcsinálta azt, hogy az idény első négy meccséből legalább kétszer kap el minimum 10 labdát legalább 150 yard “értékben”.

A Bengals sikerének kulcsa elsősorban a támadófal teljesítménye volt, ugyanis a találkozó előtt a passzblokkolás tekintetében csak a 29. volt az egység az NFL-ben, míg a Dolphins passzsiettetése a harmadik, ennek ellenére Burrow-t ezúttal csak egyszer sackelték.

A Miami vereségével már csak a Philadelphia Eagles veretlen az NFL-ben.

Fotó: fox19.com