A Cleveland Browns háromszoros Pro Bowler védője, Myles Garrett váll, bicepszhúzódást valamint többszörös zúzódásokat szenvedett a hétfői autóbalesetében. Ma hivatalossá vált, hogy a defensive end nem tudja vállalni a játékot a holnapi Atlanta Falcons elleni mérkőzésen.

A baleset után értelemszerűen azonnal felmerült a kérdés, hogy Garrett tudja-e vállalni a játékot. Ahogyan az várható volt a csapat biztosra megy és ad még egy kis időt Garrettnek, hogy fizikailag és mentálisan is meggyógyuljon egy ilyen traumatikus élmény után.

A védő tegnap beszélt először az újságírókkal és elmondta, hogy “sokkal jobban érzi magát” a baleset után, és “áldottnak tartja magát, hogy élhet még egy napot”. Garrett elmondta, hogy a baleset után közvetlenül jobban aggódott utasa jóléte miatt, mint hogy focizhasson de hozzátette, hogy ha rajta múlna, akkor szívesen pályára lépne a Falcons ellen.

A 26 éves Garrett és utasa helyi idő szerint hétfőn délután 3 óra körül szenvedett balesetet, miután elhagyták a csapat edzőközpontját az ohiói Bereában. Garrett éber volt és magánál volt amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek és a hírek szerint nem merült fel az alkoholos befolyásoltság gyanúja. Garrett és utasa is be volt kötve.

Fotó: sportsnet.ca