Amióta a Kansas City Chiefs vezetőedzőjét Andy Reidnek, kezdő irányítóját pedig Patrick Mahomes-nak hívják, mindössze háromszor fordult elő, hogy két egymást követő fordulót elbukott a nyílhegyes csapat. Miután az elmúlt héten nem kis meglepetésre a Colts legyőzte őket, ez most akár előfordulhat. Utoljára ilyen tavaly szeptemberben fordult elő velük, vagyis kereken egy éve. Azt megelőzően pedig majdnem két évet kell visszamenni, 2019 októberére, hogy ilyen statisztikára leljen az ember.

Amióta Tom Brady a Bucs kezdő irányítója, Martalócaink sem sűrűn tapasztalják a dupla vereség keserű kenyerét. Tavaly éppen a bye week előtt és után viccelt meg minket a Saints, Football Team kettős. A bajnoki évben 2020 novemberében a Rams és a Chiefs voltak a tettesek. Viszont ezután jött a pihenő hét és a nagy menetelés.

Nagy meneteléshez még kicsit korán van, de aki veszít, 50%-osra ugrik le a mérlege. S hát a Chiefs nem a könnyű ellenfelek közül való. A titok leginkább abban rejlik, hogy nagyon nehéz Patrick Mahomes-t nyomás alá helyezni. Ugyanakkor ha extra emberrel próbál az ellenfél blitzet végrehajtani, az esetek többségében kegyetlenül megbünteti. Na és persze ott vannak az elképesztően kreatív játékhívások, melyek Andy Reidék névjegyévé váltak.

A mérkőzésről hiányozni fog, vagyis out besorolást kapott Akiem Hicks és a Chiefs oldaláról Michael Danna (DE).

Kicsi a pályára lépésnek a valószínűsége Breshad Perriman esetében.

A mérkőzés előtt dől el a három elkapó, Russell Gage, Julio Jones és Chris Godwin sorsa, csakúgy mint Donovan Smith-é. Az ellenfélnél Harrison Butker (K), Marquez Valdes-Scantling (WR) és Joshua Kaindoh (DE) jár hasonló cipőben.

Ismét Sunday Night Football. A helyszín marad Tampa és a házigazdák 1 pontos favoritok a fogadóirodáknál. Tökéletesen elégedett lennék egy ilyen arányú győzelemmel.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com