Kenny Golladay tavaly aláírt négyéves 72 millió dolláros szerződése eddig nem fizetődött ki a New York Giants csapatának. Az elkapó az Óriások játékosaként 17 mérkőzésen lépett pályára, 39 elkapásból 543 elkapott yardot és 0 touchdownt szerzett. És nem csak kezdeti “lámpalázról” van szó mert idén is borzasztóan gyengén teljesít.

Idén 3 mérkőzésen összesen 2 elkapása volt és 22 elkapott yarddal rendelkezik. Persze azért nem is tömik labdával mert csak 5 alkalommal vették csak célba. Tavaly jóval több alkalommal passzoltak volna neki de igen pocsék arányban szedte le a labdákat. 76 passzból csak 37 átadást tudott lehúzni a levegőből.

Jelen pillanatban Golladay már nem is számít kezdőnek és ha így folytatja ez lesz az utolsó szezonja kék szerelésben. 21.15 millió dollárt foglal el az idei fizetési sapkából de egyik csapat sem fog lecsapni rá a szezon közben. A szerződés felépítése miatt 17.75 millió dolláros fizetést vinne magával. A szezon végén is drága lenne megszabadulni tőle így minden valószínűség szerint június 1. megjelöléssel válnának majd meg tőle.

Fotó: sidelionreport.com