Kezdjük is akkor mindjárt az új egység tevékenységével! Méhek: Tökéletes rajzás, a Raymond James kapuvasának totális elfoglalása. Ellentmondás nem volt lehetséges. Osztályzat: Ötös!

Ezek után rátérhetünk újra a védelemre!

DL: Megfordult a balansz. Ezúttal a védelem eleje teljesített jól. Az eddig működő Packers futásokat megfogták és olyan is történt, ami eddig még nem. Logan Hall statisztikájába bekerült egy sack. Vita Vea bemutatta, hogy coverage védekezést is rá lehet bízni (azért ezzel csak óvatosan) és visszafelé futva meg tudja “fumblizni” az ellenfelet. Osztályzat: ötös. Átlag: 3,33.

SEC: Aaron Rodgers ellen nem könnyű. Sosem volt az. Az első két Packers drive-ban volt gond. A zónázás nem mindig jött össze, szerelésnél előfordult rossz szög választás. Utána azonban a secondary abszolút jól reagált, az első két drive hibáit javította. Mike Edwards és Logan Ryan pedig hatékony volt a labdaszerzések terén. Osztályzat: 4. Átlag: 4,66.

LB: Az első félidős coverage tevékenység hagyott maga mögött kívánnivalót. A második félidőre azonban ez az egység is javította a hibákat. Az osztályzat kicsit jóindulatúan, de négyes. Átlag: 4,66.

QB: Ahogy András is írta, egyedül nehéz. Nincs falad, nincs futás, az elkapóid sem azok, akiket a holtszezonban megálmodtál. Azért Brady még ebben a helyzetben is képes kihozni valamit. Igazából egy sikertelen kétpontos kísérletre voltunk az egyenlítéstől. Persze itt a védelem szerepe nem elhanyagolható. Azt hiszem azért ilyen körülmények között a négyes osztályzat megadható. Átlag:4.

WR: Perriman labdát veszített, Scotty Millernél pedig még mindig érezhető egyfajta meg nem értés irányítójával. Azért voltak biztató dolgok is. Ez egyrészt Russell Gage előlépése, másrészről az is kiderült, Cole Beasley valóban segítség lesz Brady számára. Osztályzat: hármas. Átlag: 3,66.

TE: Na! Voltak tight end elkapások! Még Kyle Rudolph-nak is. Egy. Meg az utolsó TD-vel végződő drive-ban fontos volt a Cam Brate-en elkövetett szabálytalanság. Ennél sokkal több jó viszont nem nagyon mondható el. Összességében azt hiszem a hármas megadható. Átlag: 2,33.

RB: Szinte nem volt jó futás. Pedig Leftwich szíve szerint 3&50-nél is futást hívott volna be! Meg aztán mindent Fournette cipelt, ami elég szomorú kép a running back állomány mélységéről. Elkapások után negatív yardok. Osztályzat: egyes. Átlag: 2,33.

OL: Itt a másik bitang társaság. Kiderült, hogy Brandon Walton nem NFL szintű játékos, Goedeke tevékenysége sokszor vonz zászlókat és Kenny Clark nagyon megfirkálta őt. Hainsey sincs a helyzet magaslatán, főleg ami a futás blokkolást illeti. Ez így egyes. Átlag: 1,66.

ST: A kickereknek egy utasítás volt. Nem eltalálni a kapufát és felbosszantani a méheket! Lett is volna sikítozás a nézőtéren úgy gondolom! Minden esetre sikerült. A speciális egység tevékenységéről nagyjából ugyanazt lehet leírni, amit eddig is. Talán Camadra részéről volt kevesebb a 20 yardon belülre tett labda (konkrétan egy), de azt sem lehet mondani, hogy könnyű feladatokat kapott. Összegzésként talán most is megadható a négyes osztályzat. Átlag: 4.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: forbes.com