Péntek hajnalban a Cincinnati Bengals és a Miami Dolphins összecsapásával indul az alapszakasz negyedik fordulója, a 2.15-kor kezdődő találkozót az ARENA4-en és az ARENA4+ oldalán is élőben lehet nézni.

A Miami villámrajtot vett az idényben, 2018 óta először kezdte három győzelemmel a szezont, egy újabb sikerrel pedig 1995 óta nem látott szezonrajtot produkálna. A floridai gárda elsősorban támadóinak köszönheti eddig sikereit, az irányító Tua Tagovailoa a passzolt yardok tekintetében (925) a második, míg a TD-átadások (8) vonatkozásában a harmadik az NFL-ben.

A korább Alabama-sztárnak két villámgyors célpontja szállítja a yardokat, Jaylen Waddle (342), a nyáron megszerzett Tyreek Hill (317) a második és harmadik helyet foglalja az NFL jelenlegi rangsorában.

Persze a Dolphins védelme is hozzáteszi a magáét, a veterán Melvin Ingramnek az első három fordulóban két sackje, egy kierőszakolt- és két összeszeszedett fumble-je volt egy TD-vel, így őt választották az Amerikai főcsoportban a hónap védőjének.

Az előző idényben nagy meglepetésre a Super Bowlig menetelő Bengals – amely a nagydöntőben alulmaradt a Los Angeles Ramsszel szemben – két vereséggel kezdte az idényt, a múlt héten viszont a New York Jets felett már sikerült papíforma győzelmet aratnia. Ezen a találkozón már Joe Burrow-ra sem lehetett panasz, aki Drew Brees óta (2015/16) az első irányító lehet a ligában, aki öt egymást követő hazai talákozóján legalább 300 yardot passzol 2 TD-vel.

Amennyiben Burrow és Tagovailoa hasonló meccset hoz majd, mint amilyet legutóbb egymás ellen, akkor garantált lesz az ARENA4 nézőinek szórakozása: a két irányító legutóbb 2019-ben egyetemistaként találkozott egymás ellen, akkor a Burrow vezette LSU 46-41-re verte a Tagovailoával felálló Alabamát, előbbi 393 yarddal és 3 TD-vel, utóbbi 418 yarddal és 4 TD-vel zárta az összecsapást.

Forrás:

Arena4 online

Fotó: bengals.com