A New York Giants és a Dallas Cowboys zárta az harmadik fordulót kedd hajnalban. A találkozót az ARENA4 és az ARENA4+ is élőben közvetítette, az ARENA4+-on pedig vissza is nézhető.

Hibátlan mérleggel veselkedett neki a NY Giants a Dallas Cowboysnak hazai pályán, a Nemzeti Konferencia Keleti Divíziójának rangadóján. A vendég texasiak egy győzelemmel és egy vereséggel a hátuk mögött érkeztek meg a Nagy Alma városába, de szezoneleji felemás teljesítmény ide vagy oda, nem esélytelenül, hiszen a Giants elleni legutóbbi tíz mérkőzésükből egy kivételével mindet megnyerték.

Lassan érkeztek az első pontok, 15 perc játék után Brett Maher mezőnygólja volt az egyetlen, amivel 0-3-ra vezettek a Cowboyok. A második negyedre beköszöntek a hazaiak is, Graham Gano találatára azonban nem sokkal jött a válasz, szinten Maher volt eredményes, így félidőben 6-3-mal mentek pihenőre a felek.

A harmadik játékrésze felgyorsultak az események, Gano vezetésével és Saquon Barkley futott TD-jével gyorsan 13-6-ra fordította az állást a New York-i csapat, szurkolóik egyre közelebb érezhették magukat idénybeli harmadik sikerükhöz. A dallasi alakulat viszont nem törődött bele az eredménybe, alig több mint fél negyed alatt 17 pontot hozott össze. Kellett ehhez Ezekiel Elliott révén az első texasi futott Touchdown, Cooper Rushtól a mérkőzés első TD-passza, illetve Maher újabb öt pontja.

Noha Gano a lefújás előtt még egy mezőnygóllal szépített, a Dallas Cowboys magabiztosan, 23-16-ra húzta be a meccset.

Ezzel a Dallas Cowboys felzárkózott a NY Giants-hez a tabellán, de a Nemzeti Konferenciában és a Keleti Divízióban is még a Giants áll előrébb, a Konferenciában ötödik és hetedik helyen vannak, a Divízióban egymás után mellett, a New York-i együttes a második, a dallasi a harmadik.

Péntektől pedig folytatódik az NFL-dömping a Network4-en, a negyedik fordulót is élőben, heti magazinunkkal felvezetve követhetik majd nálunk.

Fotó: marca.com