A New Orleans Saints a Carolina Panthers ellen játszik ma este és sokáig kérdéses volt a kezdőirányító és a kezdő running back játéka is. A Szentek szurkolói azonban már megnyugodhatnak mert a hírek szerint mindkét játékos vállalni tudja a játékot.

Jameis Winston hát és bokasérüléssel bajlódott a héten és sokáig kérdéses volt a játéka azonban most már biztos, hogy pályára fog lépni. Ennek persze lehet, hogy nem örül mindenki a múltheti produkciója után. Korábbi csapata ellen 3 interceptiont is dobott és az eladott labdáknak döntő szerepük volt abban, hogy végül vereséggel távoztak Tampából. Persze jobban is megvédhették volna az irányítót mert 6 alkalommal is sackelték.

Alvin Kamara bordasérüléssel bajlódott ami miatt nem is tudott játszani az előző fordulóban. Nagy szükség van a futó játékára azonban jobban kell teljesítenie mint az első fordulóban. A nyitómérkőzésen csak 9 alkalommal futott és 39 yardal zárt. Az irányító és a futó mellett játszani fog az irányítóból tigh endé képzett, bordasérüléssel bajlódó Tysom Hill is.

Fotó: yardbarker.com