A Tennessee Titans csapata készül a hétvégi Las Vegas Raiders elleni mérkőzésére, hogy javítson az eddigi 0-2-es mérlegén de nem lett egyszerűbb a feladatuk miután nem fog pályára lépni Taylor Lewan és Bud Dupree sem. A Titans már hivatalosan is közölte, hogy sem a támadófalember, sem a pass rusher nem fog pályára lépni.

Lewan hiánya nem különösebben meglepő, de minden bizonnyal fájni fog a Titans támadófalának. Lewan a hétfő esti Buffalo Bills elleni vereség első játékában szenvedett térdsérülést. Mike Vrabel a héten elmondta, hogy Dupree a sérülése miatt várhatóan nem fog hosszú távon kiesni, de most már tudjuk, hogy minimum egy meccset ki fog hagyni.

Lewan sérülése azonban aggasztóbb. Ugyanazzal a térdével adódtak problémák amelyet már 2020-ban is megműtöttek. Lewan 2020-ban 11 mérkőzést hagyott ki, mert elszakadt a keresztszalag a jobb térdében. A tavalyi szezon első fordulójában visszatért és 13 mérkőzést játszott az alapszakaszban. A visszatérő sérülések azonban problémásak lehetnek még a jövőben.

Dupree csípősérülése önmagában nem lenne akkora probléma de Lewan-hoz hasonlóan az Ő múltjában is találhatunk komoly sérüléseket. A falemberhez hasonlóan 2020-ban Dupree-nek is elszakadt a keresztszalag a térdében. Ráadásul Harold Landry-nek az offseasonban elszakadt a keresztszalag a térdében így nem lesz bevethető az idei szezonban.

Fotó: