Zach Wilson kiesése után Joe Flacco lett a New York Jets kezdőirányítója és eddig meg is hálálja a bizalmat. A veterán irányító a múlt héten kevesebb mint másfél perc alatt 13 pontos hátrányt fordított meg a csapatával és erre 21 éve nem volt példa.

Flacco eddig 616 yardot passzolt amivel a harmadik helyen áll a liga irányítói között. A passzolt yardok magas számát azonban egy kicsit beárnyékolja, hogy rengeteg alkalommal passzolhatott. 103 alkalommal passzolt az első két héten ami szerint passzkísérletenként csak 6 yardot szerez.

Mindemellett a Jets elsődleges célja Zach Wilson fejlesztése. Bár Flacco kezd a hétvégén is, Robert Saleh vezetőedző szerint a Jets nem fog habozni, hogy visszatérjen a másodéves kezdőhöz, amint az készen áll a visszatérésre. Wilson az augusztusi térdműtétje miatt továbbra is a sérültek táborát erősíti.

“Zach a franchise jövője. Ezt mindannyian tudjuk” – mondta Saleh a New York Post-nak adott interjújában. “Amint az orvosok engedélyt adnak neki, pályára fogjuk küldeni”.

Fotó: twitter.com