Péntek hajnalban az AFC északi csoportjának két riválisa, a Cleveland Browns és a Pittsburgh Steelers rangadójával rajtolt a profi amerikaifutball-liga, az NFL 3. játékhete, a találkozót a szokásoknak megfelelően az ARENA4 is élőben közvetítette.

Az összecsapást végül a hazai gárda 29-17-re nyerte, köszönhetően elsősorban Jacoby Brissettnek, aki egyelőre kiválóan helyettesíti a 11 mérkőzésre eltiltott szupersztárt, Deshaun Watsont.

Brissett 31 passzából 21 sikeres volt, ezekből 220 yardot és 2 TD-t – egyet-egyet Amari Coopernek és David Njokunak – is jegyzett, és ami a legfontosabb, egyszer sem adta el a labdát. Előbbi elkapó egyébként Josh Gordon óta az első clevelandi WR, aki egymást követő két meccsen átlépte a 100 yardot, 9 évet kellett erre várni.

A vendégeknél az irányító Mitch Trubisky továbbra sem igazán találja a ritmust, TD-passz nélkül zárta az összecsapást, igaz, a meccs jelenetét – és talán a szezon elkapását – sikerült összehoznia az újonc George Pickensszel, íme:

Kevin Stefanski, a Browns vezetőedzője ebben az évezredben az első a klubnál, aki háromszor is legyőzte már az ősi riválisát, az előtte szolgáló 11 trénernek ez nem sikerült.

Forrás:

Arena4 online