Bár nehéz túl optimistának lenni egy hosszabbításos vereség után de több játékos is jó napot fogott ki a Las Vegas Raidersnél. Maxx Crosby (szokás szerint) remekelt. Nate Hobbs továbbra is sztárnak tűnik a cornerbackeknél és Duron Harmon is egy nagyon stabil safetynek tűnik.

De van egy játékos, Amik Robertson aki a hétvégén kiemelkedően teljesített de mégsem kapott elegendő figyelmet. A végső keretszűkítés előtt még az sem volt biztos, hogy beverekszi magát a keretbe de a forduló előtt már kezdő volt. Most vasárnap pedig pályafutása legjobb teljesítményét nyújtotta.

Robertson kezdő volt, 74 védelmi snappet töltött pályán. A Pro Football Focus szerint Robertson emberét 7 alkalommal vették célba és 45 elkapott yardot engedélyezett. A félidő előtt pedig leszedte Kyler Murray passzát amiről akkor azt hittük, hogy kulcsfontosságú interception.

Hobbs biztosan kezdő marad a harmadik héten is és mivel Anthony Averett továbbra sem léphet pályára sérülés miatt így Robertson-nak minden esélye megvan rá, hogy bent maradjon a kezdőcsapatban.

Fotó: nfl.com