S újra a védelem! DB: Ki hitte volna, hogy a secondary tele van eminens tanulókkal? A Davis-Winfield-Edwards-Dean quartet igen jól működik. A meccsnapon Jamel Dean 2 interception, Mike Edwards pedig pick six. A csereként beálló Logan Ryan is hozzátett egy kierőszakolt labdavesztést. Ötös! Átlag: 5.

LB: A 6 man coverage nem működött volna jól a linebackereink nélkül. De White és David nem csak jól lépett vissza, mindketten szereztek egy-egy zsákolást is. Shaq Barrett pedig további kettőt vitt végbe ebből a műfajból. Ötös! Átlag:5.

DL: Itt viszont nem vagyok elégedett. Nagyon nem. A Saints falemberek úgy tologatták ide-oda a mieinket, mint közteres a kukás konténert. Néha Vea megvillant és egy zsákolásban is benne volt, de rajta kívül ez az egység egyenlőre számomra nagy csalódás. Akiem Hicks megsérült, Logan Hall pedig teljesen súlytalan. Pedig állítólag 125 kg. Hétvégére jó lenne összekapkodni a szennyest, mert komoly erőpróba jön! Osztályzat, kettes. Átlag: 2,5.

QB: Brady dolgát nem könnyítették meg elkapói. 4 drop is volt, a futások nem mentek, a fal hellyel-közzel állta csak a rohamokat. Sokszor a labdától való gyors szabadulás segített mindössze. Mégis néhány megvillanás elég volt a győzelemhez. Hozzáteszem halkan, Brady szabadságot kapott (adott magának) a szerdai napokon, amikor is nem lesz ott az edzéseken. Mivel a snapek feladásánál is volt probléma és az elkapókkal sem feltétlen látszott az összhang, ez nem tudom mennyire jó ötlet. De nyertes mérkőzés lévén nem hiszem, hogy rosszabb osztályzatot adhatok a négyesnél veterán irányítónknak. Átlag: 4.

OL: Nagyon nem tetszik, amit látok. Persze! Folyamatosan jönnek a sérülések. Most is. De ettől még menni kell! Csak éppen nem tudunk. A középső futások szinte mind kukába valók. Viszont a statisztikai lapon egy sack és négy irányító ütés látható. Ez alap esetben jó is lehetne, de mint előbb említettem, ebben nagyban segít Brady gyors kioldása. Az osztályzat, kettes. Átlag: 2.

RB: Itt sem tudok sok jót elmondani. Fournette igás lóként cipelt. 30 futásból 24 az ő nevéhez köthető. A snapek 87%-ában fenn volt. De most nem mentek a megindulások. Igaz a fal sem sokat segített. Rachaad White pedig nem tudja felvenni a ritmust. 2 futásból 1 yard. Na és persze 1 drop, ami Lenny neve mögött is megjelent egy ízben. Csak a dolgos munka miatt értékelhető kettesre a produkció. Átlag: 3.

WR: Breshad Perrimannek és Scotty Millernek kellett előlépni. Főleg miután Mike Evans úgy gondolta, feltétlen meg kell büntetnie Lattimore-t. Őt meg persze a liga bünteti. A fellebbezését feltehetően ezekben a percekben bírálják el. Szóval Perriman és Miller. Voltak szép és látványos elkapások, de összességében az látszott,főleg Miller esetében, nincs meg az összhang az irányítójával. Mindketten elvétettek egy-egy elkapást is. Perriman TD-je miatt viszont egy jóindulatú hármast kaphatnak. Átlag: 4.

TE: Hú de hiányzik Gronk! Nincsenek tight end elkapások és ezúttal a blokkolások miatt sem lehet dicsérni az egységet. Igazából nem is tudom. Fenn voltak egyáltalán? Nálam ez a produkció nem éri el az elégséges szintet. Egyes! Átlag: 2.

ST: Camadra hatból hármat 20-on belülre rakott, Succop hibátlan volt. A visszahordásoknál azonban ugyan megállítjuk az ellent, a mi visszahordásainkból sem nagyon születnek szép dolgok. A négyes osztályzat azért megadható. Átlag:4.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: en.as.com