A Buffalo Bills kedd reggel jó híreket kapott a cornerback Dane Jacksonról, akit kórházba szállítottak, miután nyaksérülést szenvedett a hétfői, 41-7-es Tennessee Titans elleni győzelem alkalmával.

A Bills cornerbackjének nyaka hátrahajlott miután az első félidő végén egy tackle során összeütközött csapattársával, Tremaine Edmunds-szal. A 25 éves játékost mentőautóra rakták, miközben a csapattársak köré gyűltek.

A Buffalo kedd reggel közleményben tudatta, hogy Jackson “különböző vizsgálatokon esett át, amelyek megállapították, hogy nincs komolyabb sérülés a nyakán vagy a gerincvelőjén”. A cornerbacket tegnap további vizsgálatoknak vetette alá magát.

Az NFL Network Insider Mike Garafolo a Good Morning Football című műsorában arról számolt be, hogy Jackson ki tudott sétálni a kórházból és minden jel arra utal, hogy elkerülte a komolyabb sérülést.

Jacksont kiengedték a kórházból és Garafolo szerint otthon pihen. A Bills vezetőedzője, Sean McDermott tegnap délután azt mondta a riportereknek, hogy “nagyon szerencsések, hogy [Jackson] ma jó állapotban van” és hogy a csapat napról napra felül fogja vizsgálni a védő állapotát.

Fotó: twitter.com