Már két mérkőzés után egyértelmű volt, hogy a Las Vegas Raidersnek szüksége van némi segítségre a támadófalban. A jobb oldali tackle pozíció továbbra is gondot okoz a Raidersnek és mivel Brandon Parker a szezon hátralévő részére kiesett, szükségük volt valakire a keret bővítésére. A vezetőedző és a general manager személye miatt nem meglepetés, hogy a Patriots-tól érkezik az erősítés.

A Raiders a Patriots támadófalemberét Justin Herron-t szerezte meg egy 2024-es pick cseréért cserébe. A Raiders megkapja Herront és egy 2024-es hetedik körös választást míg a Patriots egy 2024-es hatodik körös választást kap. Az üzlet feltételeiről Albert Breer, a The Monday Morning munkatársa számolt be először.

Herron 28 mérkőzésen lépett pályára NFL-es karrierje során, 10 alkalommal kezdőként. A Patriotsnál mindkét tackle poszton játszott már de a várakozások szerint Las Vegasban a jobb oldali tackle posztokért fog versenyezni mivel a Raidersnél már Kolton Miller játszik a bal oldalon.

Herron a Patriots hatodik körös választása volt a 2020-as NFL Drafton. A falember novemberben lesz 27 éves és még két év van hátra az eredeti újonc szerződéséből.

Fotó: sports.yahoo.com