A Las Vegas-i rendőrség hétfőn közölte, hogy vizsgálják azt az esetet amikor egy szurkoló a lelátóról megütötte az Arizona Cardinals irányítóját, Kyler Murrayt a 29-23-as, hosszabbításban aratott Raiders elleni győzelmének ünneplése közben. Murray az Allegiant Stadion első soraiban ülő nézőkkel pacsizott Byron Murphy vasárnapi, meccs végi fumble returnje után, amikor egy férfi látszólag kinyúlt és nyitott kézzel arcon ütötte Murrayt.

A videón látszott, hogy Murray megdöbbent, de nem sérült meg, majd megpróbálta azonosítani a támadót a többnyire vidám tömegben. Larry Hadfield a Las Vegas-i rendőrség szóvivője megerősítette, hogy este fél hét körül tettek panaszt testi sértés miatt a stadionban. A jelentés nem volt azonnal elérhető.

Hadfield nem nevezte meg Murrayt mint bejelentő személyt, de megerősítette, hogy a vád szerint “egy néző a stadionban megütött egy profi futballistát”. Hadfield elmondta, hogy gyanúsítottat nem azonosítottak azonnal és a nyomozás folyamatban van. A Cardinals szóvivője, Mark Dalton tegnap nem kívánt nyilatkozni.

Murray kiemelkedő meccset játszott, a Cardinals két touchdownt és két 2 pontost szerzett a rendes játékidő utolsó bő 8 percében, amivel kiharcolták a hosszabbítást. A győzelem volt az Arizona első győzelme azóta, hogy Murray beleegyezett egy 230,5 millió dolláros, ötéves szerződéshosszabbításába.

Fotó: ftw.usatoday.com