Jelenleg már nem érvényesül a korábbi formula, azaz Derrick Henry egymaga már nem fog mindent megoldani. Az ellenfél védelme most már jobban tudja, mint valaha, hogy ha Henry-t lekapcsolják, a Tennessee Titans bajban van. Fogd a gyengébb elkapó sorra vagy fogd Ryan Tannehillre, de akárhogyan is, ez most már nyilvánvaló.

Henry 13 futásból mindössze 25 yardot szerzett (1 yardról volt 1 touchdownja), míg Tannehill kiszámíthatóan játszott, 20 passzából 11 volt sikeres, 117 yardot passzolt és kétszer is eladta a labdát. A második pickel véget is ért az estéje. Ez sokat mondó jel volt ami szomorú a Tennessee szurkolók számára, akik tudják, hogy ez lehet az első jele annak, hogy bajban van az idei Titans.

Malik Willis egy teljes negyedórát kapott de Ő sem volt jobb mint Tannehill. Négy passzából csak 1 volt sikeres és csak 6 passzolt yardot szerzett a mérkőzésen. És emellett ami még fontos, hogy Henry már a második egymást követő héten sem volt jelentős tényező. Hassan Haskins kevesebb futásból is több yardot szerzett. Ezen változtatni kell, különben a dolgok csúnyán elfajulhatnak.

Fotó: cbssports.com