Az előzetes várakozásoknak megfelelően a Billsnek nem okozott gondot a Titans. Az első negyedben még 7-7-es döntetlenre álltak, a felek, hazai oldalról Reggie Gilliam, vendégről Derrich Henry osztott ki egy-egy touchdown-passzt.

A második játékrésztől azonban hatalmas volt a buffalói dominanciai, ezt a szakaszt 10-0-ra, majd a harmadik negyedet már 24-0-ra nyerte a Bills, köszönhetően Tyler Bass és Stefon Diggs remeklésének. Előbbi két mezőnygólt és öt extra pontot is összehozott, utóbbi háromszor passzolt touchdown-t, a végeredmény ezzel 41-7 lett a Buffalo Billsnek.

A Buffalo így két meccs után hibátlan, amire az Amerikai főcsoportban csak a Kansas City Chiefs és a Miami Dolphins volt képes. A Tennessee-szurkolók számára ellenben aggasztó lehet, hogy csapatuk a New York Giants elleni találkozó után elkönyvelhette idei második vereségét is, ami a Cincinnati Bengals és az Las Vegas Raiders teljesítménye mellett a leggyengébb eddig a konferenciában.

A következő fordulóban újabb hibátlan mérleg szakad meg, hiszen éppen Dolphins – Bills mérkőzést rendeznek, viszont a Titans – Las Vegas Raiders meccs után az egyik klub feljebb léphet a tabellán.

A Philadelphie Eagles elé sem állított komolyabb kihívást a Vikings, a hazai együttes végig vezetve húzta be a játéknap zárómeccsét. Jalen Hurts és Jayrone Elliott már az első negyedben héttel elléptette csapatát, de a végeredmény a második negyedben alakult ki.

Elliott és Hurts a továbbiakban is repítette a sasokat, Quez Watkins pedig ezt a teljesítményt megspékelte egy touchdown-passzal. Hiába szakította meg a pontgyártást Smith TD-passza, és Greg Joseph extrája, nem volt kérdéses a győztes kiléte, az Eagles 24-7-re megnyerte szezonbeli második összecsapását is.

A Philadelphia Eagles eddigi hibátlan teljesítményével tartja a lépest a Tampa Bay – NY Giants kettőssel a Nemzeti Főcsoportban, a Minnesota Vikings neve mellett egy siker, egy vereség szerepel.

Fotó: clutchoints.com