A Las Vegas Raiders nagy favoritja az Arizona Cardianals elleni mérkőzésnek. A Cardinals ellen 5,5 pontos favoritnak számítanak és ez a szám a hét folyamán csak emelkedett. Ettől függetlenül nem szabad leírni a Cardinals-t.

A Cardinals azonban Kliff Kingsbury irányítása alatt sok sikert aratott idegenbeli underdogként. Az ESPN szerint a Cardinals az utolsó hat meccsét egyenesen underdogként nyerte meg:

“A Cardinals az elmúlt hat idegenbeli mérkőzéséből mind a hatot megnyerte, amikor underdogként lépett pályára – ezzel csak egy hiányzik ahhoz, hogy az 1980-81-es Seahawks után nekik legyen a leghosszabb ilyen győzelmi sorozatuk a Super Bowl-korszakban.”

Kyler Murray valamilyen oknál fogva kiváló idegenbeli irányító volt pályafutása során. Karrierje során 96,9-es passer ratingje van idegenben, ami jelentősen magasabb, mint amikor otthon van (91,5). A karrier mérlege idegenben 13-10, míg a Cardinals otthon csak 9-14-1-re áll Murray-vel a center mögött.

Ha a Raiders meg akarja nyerni ezt a meccset, akkor lényegesen jobban kell játszania, mint az első héten. Arra pedig biztosan nem számíthatnak, hogy a Cardinals olyan gyengén játszik, mint a Chiefs ellen Arizonában. Egy nagyon kiélezett mérkőzésre számíthatunk vasárnap Las Vegasban.

Fotó: raiderswire.usatoday.com