Ma hajnalban a Kansas City Chiefs-Los Angeles Chargers összecsapással megkezdődött az NFL alapszakaszának második játékhete. Kansas Cityben a liga jelenének és jövőjének két meghatározó irányítója lépett pályára, ugyanakkor a találkozót gyakorlatilag egy “névtelen” újonc döntötte el.

A hazaiak győzelmét az idei draft hetedik, azaz utolsó körében draftolt cornerback, Jaylen Watson biztosította be, amikor a vendég Chargers átvehette a volna a vezetést, de a 3 yardos vonalról a passzt az újonc lehalászta, és 99 yardos interception után visszahordott TD-t szerzett.

Az ESPN statisztikája szerint a vörös zónából, negyedik negyedben, döntetlen állásánál ebben az évszázadban mindeddig senkit sem szerzett ilyen hatpontost.

Összességében ez a labdavesztés döntőnek bizonyult, pedig Justin Herbert, a Los Angeles Chargers irányítója kiválóan játszott 334 yardot passzolt 3 TD-vel. a hazaiaknál Patrick Mahomesnak úgy sikerült 234 yarddal és 2 TD-vel zárnia, hogy a vendégek védelme az első negyedben mindössze 13 yardot tartotta.

Fotó: nbcsports.com