Az első hét után egy kicsivel tisztábban látjuk az erőviszonyokat illetve pontosabban már láttuk mindegyik csapatot egy tétmérkőzésen. A játékhét igen érdekes mérkőzéseket hozott, több csapat a várakozásokon felül illetve alúl teljesített.

Ennek megfelelően alaposan átalakult az alapszakasz előtti erősorrend. A csapatok sorrendjében 30 helyen történt változás, csak 2 csapat őrizte meg az eredeti helyét így kimondható, hogy nagyon sok meglepetéssel szolgált az első forduló.

A Bills megőrizte és megerősítette az első helyét miután nagyon simán megverte a címvédőt. A második helyre feljött a Chiefs és a tavalyi playoff szereplő Cardinals ellen megmutatták, hogy idén is komolyan kell venni Őket.

Az élmezőnyhöz csatlakozott a Chargers akik megmutatták, hogy miért gondolja több elemző is, hogy esélyük van a bajnoki címre is. A Vikings a Packers legyőzése után 13 helyet lépett előre. A 49ers és a Broncos azonban sokat vesztett, mindkét csapat 8 helyet zuhant. A legnagyobb zuhanást azonban a Cowboys mutatta be a 12 helyes csúszásával.

1, Buffalo Bills

2, Kansas City Chiefs

3, Tampa Bay Buccaneers

4, Los Angeles Rams

5, Los Angeles Chargers

6, Baltimore Ravens

7, Minnesota Vikings

8, Green Bay Packers

9, Cincinnati Bengals

10, Philadelphia Eagles

11, San Francisco 49ers

12, New Orleans Saints

13, Miami Dolphins

14, Las Vegas Raiders

15, Indianapolis Colts

16, Denver Broncos

17, Tennessee Titans

18, Seattle Seahawks

19, Pittsburgh Steelers

20, Cleveland Browns

21, New York Giants

22, Arizona Cardinals

23, New England Patriots

24, Washington Commanders

25, Chicago Bears

26, Detroit Lions

27, Dallas Cowboys

28, Houston Texans

29, Carolina Panthers

30, Atlanta Falcons

31, Jacksonville Jaguars

32, New York Jets

Fotó: nfl.com

AZ NFL HUNGARY ELÉRHETŐSÉGEI A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN

File:Facebook New Logo (2015).svg - WikipediaLike Us On - Instagram Official Logo Png, Transparent Png , Transparent Png  Image - PNGitemtwitter logo social media guide - Einstein MarketerDiscord Logo History: Make Your Own Logo + Start A Community | LOGO.com