Mert a támadófal fontos! Mindig mondom. Az már biztos, hogy Tyron Smith IR-en van. Szóval nem áll a vasárnapi ellenfél rendelkezésére. Jason Peters-re vetett szemet a Cowboys. Bár ez az ügylet létrejött öt nappal ezelőtt, nem tudni elég lesz-e Petersnek a felkészülési idő. Így hát sorolom nélküle a Dallas offensive tackle-jeit. Josh Ball, Terence Steele, Matt Waletzko.

Hát! Nem ehhez szoktunk hozzá mostanában, ha a Cowboys falembereit soroltuk. Esetleg a frissen draftolt Tyler Smith? Őt állítólag szívesebben használnák guard pozícióban. Dak Prescottnak lesz félnivalója? Mert Todd Bowles-éknak itt lehet keresnivalója, hiszen ezek a nevek nem félelmetesek. Vagyis hát Tyler Smith stílusa az igen, de ő meg még újonc.

Nem csak Tyron Smith marad távol a Cowboys soraiból. Miután egy öt éves szerződést kapott az elkapó Michael Gallup, szépen meg is sérült. Törvényszerűség?

Kérdéses még a safety Jayron Kearse szereplése. A holtszezonban aztán van pár ismerős arc, akik hátat fordítottak Dallasnak. Amari Cooper-Browns, La El’Collins-Bengals, Randy Gregory-Broncos, Greg Zuerlein-Jets és hát ne feledkezzünk meg a mi Keanu Neal-ünkről sem, hiszen az ő utolsó állomása a Martalócok előtt Dallasban volt.

Az előszezonban a Dallas két mérkőzést megnyert, egyet elveszített. Akire igazából fel lehetett figyelni az a rendkívül apró visszahordó, Kavontae Turpin. Meg persze láttunk a Dallastól az előszezon során sok passz deflekciót, amit ugye Tampában hiányoltam. De Dan Quinn a Cowboys jelenlegi védelmi koordinátora ezen a téren jó dolgokat szokott alkotni! Erre szerintem lesz példa a mérkőzésen is.

A Bucs oldalán Chris Godwin már teljes edzésen vett részt két napon is a hét során. Hiányozni fog azonban a frissen draftolt Zyon McCollum. Két játékos szereplése kérdéses. Az említett Godwin és a másik elkapó, Russell Gage van ebben a besorolásban.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com