A nyitómérkőzésen a Buffalo Bills csapatát fogadta a címvédő és hatalmas pofonban szaladt bele. A Rams a saját stadionjában 31-10-es vereséget szenvedett és a Bills ezzel meg is mutatta, hogy miért emlegetik a Super Bowl egyik nagy esélyeseként.

Az irányítók finoman szólva sem voltak labdabiztosak. Josh Allen 297 yardot passzolt 3 touchdown mellett de 2 alkalommal is eladta a labdát. Matthew Stafford az egész offseasonban a vállával bajlódott és lehet nem múlt el az egész nyomtalanul mert 240 yard mellett csak 1 touchdown passzt osztott és 3 interceptiont dobott.

A hazaiak oldalán Cooper Kupp ismét jól teljesített, a tavalyi szezon legeredményesebb elkapója 128 yarddal és 1 TD-vel zárta a mérkőzést. Utána azonban hatalmas űtkövetkezett az elkapósorban. A csapat második legeredménesebb elkapója Tyler Higbee 39 yarddal zárt. A Kosok futójátéka sem volt kimagasló, Darrell Henderson 47 yarddal zárt.

Aki Kupp a Ramsnél az Stefon Diggs a Billsnél. Az elkapó 122 elakpott yarddal és 1 TD-vel zárt. Mögötte Gabriel Davis volt a második legeredményesebb 88 yarddal és 1 TD-vel. Devin Singletary futásonként 6 yardot átlagolt de a Bills legtöbb futott yardot szerző játékosa Josh Allen volt. Az irányító 56 yarddal és 1 futott TD-vel zárt.

Von Miller bemutatkozott az NFL csapatában és nem hagyott békét korábbi irányítójának ugyanis 2 alkalommal is sackelte Stafford-ot. Az irányítónak amúgy sem volt nyugodt mérkőzése, összesen 5 alkalommal vitték földre.

A hajnali mérkőzésen a Bills megmutatta, hogy igen komolyan kelll venni a csapatot és nem véltelenül emlegették Őket a szezon nagy esélyeseként.

Nagy játékok a mérkőzésről:

Fotó: buffalorumblings.com