Sem egy combhajlítósérülés, sem a szerződési tárgyalások nem fogják Darren Wallert távol tartani a vasárnapi játéktól. A Las Vegas Raiders tight endje kedden azt mondta, hogy készen áll a Chargers elleni mérkőzésre.

“Koncentrálj a vasárnapra, ember. Koncentrálj a játéktervre. Koncentrálj arra, amit kérnek tőlem” – mondta Waller a Las Vegas Review-Journal Vincent Bonsignore-jának nyilatkozva.

Néhányan azon tűnődtek, hogy vajon a szerződéshosszabbítás tárgyalási trükkje volt-e csak az egész, de Waller azt mondta, hogy a combhajlító sérülés valódi volt.

“Néha csak egyszerűen nem tudod elkapni a fonalat” – mondta Waller. “A futball kemény dolog. Sokat követel a testedtől. Bárcsak kint lehettem volna az edzőpályán azokban az időkben, amit kihagytam, de ugyanakkor igen, itt az ideje, hogy megbizonyosodjak arról, hogy a dolgok a testemet illetően rendben vannak.”

Waller 7 millió dolláros fizetést kap ebben a szezonban és ügynököt is váltott a holtszezonban. Kedden azt mondta, nem biztos benne, hogy ez segít-e a feleknek megegyezni vagy sem. Mert abban mindenki biztos lehet, hogy új szerződést akar magának.

“Akár így megy, akár úgy, akár nem, én futballozni fogok” – mondta Waller.

Fotó: nbcsports.com