Nyertesek:

1. Olakunle Fatukasi. A belső linebacker a védelem legjobbja volt az egész előszezon alatt. Élen járt sackekben, szerelésekben és coverage teljesítménye jobb volt mint mondjuk Devin White-nak a tavalyi szezonban. Nem csoda, hogy helyet kapott az 53-as keretben is. Ráadásul ő draftolatlanul érkezett.

2. Jake Camarda. Hogy miért tettem ide a pocsék teljesítményt nyújtó puntert? Hát mert draftcetlit adtak érte, ami miatt lényegében kénytelenek voltak benntartani a keretben. 18 rúgásból 2 ment 20-on belülre. Pedig elméletileg ezért hozták. A punt hosszát tekintve a 25., nettő hosszt tekintve (visszahordások utáni) a 43. helyen végzett az előszezonban pályára lépő punterek között. Ilyen teljesítménnyel ritkán maradnak keretben a rúgók. Neki sikerült. Így hát nyertes. Amúgy az idén draftolt punterek nem jeleskednek. Matt Araiza-át ugye letartóztatták, ami miatt megvált tőle a Bills. Még mondja valaki, hogy punterre érdemes draftcetlit költeni!

3. A running back Ke’Sawn Vaughn pengeélen táncolt. Ha nem sikerül neki ez az előszezon, valószínűleg megválnak tőle. A running back azonban hozta a tőle elvártakat és labdákat sem ejtett el, mint ahogyan azt szokta. Az 53-as keret tagja maradt.

Vesztesek:

1. Ki más lehetbne az első, mint Ryan Jensen? Az ő IR listára való kerülése (ami miatt Logan Ryan már 53-as kerettag) nem csak neki fájó. Ez kihathat az egész Bucs offense teljesítményére.

2. Logan Hall. Ha nem is első körben, de a Bucs idei első választása volt. Ehhez képest annyira szürke volt az előszezonban, hogy lényegében fel sem került a statisztikai lapokra. A kiválasztás helye és a mutatott teljesítmény fordítottan arányos, mint amiről Fatukasi esetében beszéltünk.

3. Tyler Johnson. Az elkapó nagyon jó tábort csinált és még az első előszezon mérkőzésen is ott volt a szeren. Aztán jött egy kisebb sérülés. A teljesítmény látványosan lecsökkent, s ezt a stáb sem tudta tolerálni a Bucsnál látható erős wide receiver felhozatal tükrében. Egy nagyon biztató kezdés után kikerült tehát a keretből. A Texans-hoz igazolt végül, ahol csapattársak lehetnek újra O.J. Howarddal. Bár hozzáteszem, Houston jelenleg nem az a hely, ahová önszántadból igazolsz! Csak ha a szükség úgy hozza. Úgy hozta.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com