Meglepő fordulat, de Trevor Penning újonc szezonja talán mégsem ért véget. A New Orleans Saints jó híreket kapott Penning lábműtétjét követően. Az újonc tackle-nek esélye van arra, hogy november elejére visszatérhessen, jelentette hétfőn Ian Rapoport, az NFL Network munkatársa.

Penningnek legalábbis addigra már edzenie kell tudnia. Ez viszont nem azt jelenti, hogy pályára tud majd lépni. Pusztán annyit jelent, hogy edzésbe állhat. A szezon végére számítanak rá, hogy bemutatkozhat tétmérkőzésen.

Penning sérülése már most is az érzelmek hullámvasútját okozta a Saints szurkolóinak. Az eredetileg kisebb lábujj sérülés végül súlyosabb volt, mint azt eredetileg gondolták és olyan műtétet igényelt amely Penning egész újonc szezonjának véget vetett volna.

A New Orleans által Terron Armstead helyére kiválasztott játékosnak hirtelen egy teljes szezont kellett volna kihagynia egy olyan sérülés miatt, amelyet az előszezon utolsó meccsén kellett elszenvednie.

A mostani hír kicsit javíthat a New Orleans kilátásain. Így is kénytelenek lesznek Penning nélkül tölteni a 2022-es szezon első néhány hónapját (ha nem hosszabb ideig) de reménykedhetnek abban, hogy az újonc még karácsony előtt visszatérhet.

Addig is a Saints a veterán James Hurstre támaszkodnak majd, aki Penning sérülése előtt úgy tűnt, hogy a bal oldali tackle posztért folytatott harcban némi előnyt élvez Penninggel szemben.

Fotó: twitter.com