Csak egy csapatváltás kellett ahhoz, hogy Jason Peters meggondolja magát. Négy évvel azután, hogy azt mondta, utálja a Dallas Cowboyst az arroganciájuk miatt, Peters aláírt a Cowboys gyakorló csapatához.

Peters, aki 12 évet töltött Philadelphiában, visszatér szülőállamába, hogy egy másik egykori Arkansas Razorbacknél játsszon. Peters és a Cowboys tulajdonosa, Jerry Jones is a Razorbacksnél játszott.

“Nem hibáztathatsz engem. Riválisok voltunk” – mondta Peters a Cowboys ellenszenvéről Clarence Hillnek (Fort Worth Star-Telegram). “A nap végén én és Jerry visszamentünk Arkansasba. Amikor felhívott, leültünk és beszélgettünk. Olyan volt, mint szerelem első látásra. A Hogsról beszélgettünk.”

Peters 2018-ban elhíresült módon azt mondta: “Nem szeretem a Cowboys-t. Egyszerűen arrogáns a szervezet, Amerika csapata”. Peters hétfőn megváltoztatta a véleményét és a szóhasználatát.

Mégis mindenki számára furcsa lesz látni Peters-t csillaggal a sisakján és nem Eagles szerelésben látni. A két csapat közti rivalizálás régre nyúlik vissza és a tamadófalember szerződtetése biztosan tovább mélyíti a feszültséget.

Fotó: dallascowboy.com