Cooper Kupp már évek óta a jobb elkapók közé tartozik és a tavalyi szezonban egyenesen a legjobb elkapó volt. A Rams sztár elkapója azóta igyekszik még tovább fejlődni, hogy tavalyihoz hasonló vagy még jobb szezont fusson idén.

A Rich Eisen Show pénteki adásában Kupp részleteket árult el arról, hogy mit szeretne finomítani annak érdekében, hogy megőrizze ezt a rendkívüli sikert.

“Ez nagyon egyszerű. A játék neve az, hogy nagyobb, erősebb és gyorsabb legyél, mint az előző évben voltál. Aztán minden olyan dolgot megteszel, amit meg tudsz tenni, hogy képes legyél lelassítani a játékot” – mondta Kupp az NFL Network Rich Eisen-nek a Rich Eisen Show pénteki adásában. “Úgy érzem, hogy ez a nagy dolog, amit az elmúlt hónapokban felépítettem, hogy képes vagyok eljutni arra a szintre, ahol a játék folyamatosan lelassul és képes vagy a lecsendesített elmédből játszani.

A 2021-ben a ligát elkapásokban (145), elkapott yardokban (1 947) és elkapott touchdownokban (16) vezető Kupp mindössze a negyedik játékos lett az NFL történetében, aki elérte azt a ritka bravúrt, hogy minden fontos kategóriában az összes WR statisztikát vezette. A 29 éves játékos első All-Pro kerettagságát és Pro Bowl tagságát is megszerezte. A kirobbanó szezonja után a 2021-es AP Év támadójátékosa díját is bezsebelte majd egy hároméves hosszabbítást kötött az előszezonban.

Fotó: dknation.draftkings.com