Mikor már majdnem elfelejtettük Johnny Manziel-t amikor visszatér. Pénteken bejelentették, hogy a Netflix dokumentumflmet készít a korábbi NFL irányítóról. A bejelentés természetesen nagy felháborodást keltett de minden Manziel-el kapcsolatos hírre így reagáltak korábban is.

Manziel egy igen érdekes jelenség volt az NFL-ben mert nagyon tehetséges játékos volt de bulizni mindig is jobban szeretett mint dolgozni. Miután megnyerte a Heisman-trófeát a Texas A&M-ben kiválasztották a Draft első körében.

Az irányító a 2014-es Drafton indult majd elkezdett csúszni az első körben egészen addig amíg a Cleveland Browns ki nem választotta a 22. helyen. Kezdő lett (csak 8 meccsen) de végül két szezon jutott neki a profi ligában és szépen kikopott.

Ezt követően a CFL-ben bukkant fel újra, 2018-ban két csapatban is játszott. De ez sem tartott sokáig. Ezután az AAF-ben játszott. Legutóbb pedig a Fan Controlled Footballban töltött időt.

A dokumentumfilmet azonban kötelező lesz megnézni. Érdekes lesz látni a megközelítést és a nézőpontot. Vajon Manziel kifogásokat keres és ujjal mutogat a kudarcaiért? Vagy objektív, kritikus értékelése lesz a saját szerepének, amiért nem tudott érvényesülni az NFL-ben, a CFL-ben vagy nagyjából bármely más FL-ben.

Fotó: fox4news.com