Egy Pardon My Take című műsorban kérdezték meg a Bucs volt vezetőedzőjét, hogy mostanában kik azok a játékosok, akiket edzett és a későbbiekben jó edzők válhatnak majd belőlük. Arians mester két nevet említett.

Blaine Gabbertön nem lepődünk meg, hiszen Bruce Arians sosem titkolta, hogy nagyon kedveli a Bucs második számú irányítóját. Ezt mondja:

“Blaine Gabbert szerintem nagyon jó edző lenne. Végig csinált már mindent és nagyon érti a dolgokat. Védekezésben pedig Lavonte David az, akiből pokolian jó edző lenne”

David valóban egy ikon a Bucsnál. A 32 éves játékos eddigi teljes pályafutását Tampában töltötte el. Mindig példamutató volt az öltözőben és a pályán is.

Mivel a Bucs egy újjáépítés kapujához ér a következő szezonban, talán jó lesz eképpen is figyelemmel kísérni a két játékost! Mert bár lehet sok mindent elmondani Ariansról, azért a hozzáértését nem szabad elvitatni. Na de itt jön a csavar!

A mester természetesen nem kerülhette el a kérdést. Jó edző válna Tom Brady-ből? Érdekes választ adott:

“Nem, nem, nem! Ő túlságosan igényes lenne edzőnek. Ez olyan mintha Peyton Manningnek dolgoznál. Ők munkamániások! Ők munkamániások!”

Arians szereti a lazaságot. Edzői hitvallásába is beletartozik. Természetesen azért a munka elvégzése mellett. A család és az edzősködés kérdésében is határozott a volt mester. Ő példának okáért kirúgja azt a stábtagok, aki a munkája miatt kihagyja a gyermeke focimeccsét. Még 2019-ben nyilatkozta ezt:

“Ha kihagysz egy focimeccset, egy előadást, bármit ami a gyermekeiddel kapcsolatos, kirúglak! Mert az enyéim közül sokat kihagytam. És azok az évek soha nem jönnek vissza. Rengeteg idő van a munkára. Akár éjfélkor is visszajöhetsz, ha akarsz!”

Valljuk be, van ráció abban, amit Bruce Arians elmondott. De vajon Tom Brady-vel kapcsolatban is? Lehet, hogy a klasszis jövője valóban a műsorszolgáltató médiában van, nem pedig a futballpálya mellett?

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com