A Pittsburgh Steelers vezetőedzője, Mike Tomlin továbbra is hallgat a kezdő irányító helyzetéről, legalábbis nyilvánosan. Ha az újonc Kenny Pickett tudja, hogy ő vagy Mitchell Trubisky lesz-e a center a Cincinnati Bengals elleni alapszakasz nyitányon, azt nem mondja – és egyelőre nem is aggódik különösebben emiatt.

“Csak arra koncentrálok, hogy egyre jobb legyek” – mondta Pickett a héten a csapat hivatalos honlapján keresztül. “Még mindig sok dolgot tanulok, az első igazi playbookot kapom a Cincinnati ellen. Szóval, sok mindent tanulok, és mindezt nyugodtan teszem és élvezem.”

Az általános vélemény szerint Trubisky lesz a kezdőjátékos a szezonnyitón. A veterán a holtszezonban írt alá, mint kezdőjátékos és nem tett semmit, amivel elveszíthette volna ezt a feladatot. Csodálatosan teljesített a Detroit elleni előszezon mérkőzésen.

Pickett is csillogott az előszezonban, de valószínűleg nem eléggé ahhoz, hogy a szezon ebben a szakaszában átugorja Trubiskyt. Az újonc egyszerűen csak arra koncentrál, hogy minél több pozitív napot halmozzon fel, függetlenül attól, hogy őt nevezik-e ki kezdőnek vagy sem.

“Minden pozitívum, amire építettem a minicampben, az OTA-kon, a táborban és az előszezonbeli meccsek során” – mondta Pickett. “Úgy gondoltam, hogy tovább javultam. Erre akarok építeni a szezonban.”

Az előszezon előtt Pickett jóval Trubisky mögött volt, de a Pitt-termék villantott a backupok ellen, és a mozgékonysága lendületet adhat a gyengélkedő támadósor mögött. Pickett elmondta, hogy egy egész halom dolgot tanult az előszezonban.

“A gyakorlás hihetetlenül fontos, de a játék ismétléseket nem lehet megismételni az edzésen” – mondta Pickett. “Azzal, hogy a szezon előtt a kezemben vannak ezek a meccsek, azt hiszem ez hihetetlenül fontosnak számítanak.”

Ezek az előszezonbeli mérkőzések közelebb hozták Pickettet Trubiskyhez a kezdőjátékos posztért folyó versenyben. És ha az újonc nem is nyeri el a posztot az első héten, az előszezon meccseken nyújtott teljesítménye magabiztosságot ad Tomlinnak, hogy hozzá forduljon, ha a veterán a szezon bármelyik pontján küszködik.

AZ NFL HUNGARY ELÉRHETŐSÉGEI A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN

File:Facebook New Logo (2015).svg - WikipediaLike Us On - Instagram Official Logo Png, Transparent Png , Transparent Png  Image - PNGitemtwitter logo social media guide - Einstein MarketerDiscord Logo History: Make Your Own Logo + Start A Community | LOGO.com

 

Fotó: cbssports.com