A király fizetésemelést kapott. Az NFL Network Insider munkatársa Ian Rapoport tegnap bejelentette, hogy a Tennessee Titans átdolgozta Derrick Henry szerződését és 2 millió dolláros emelést adott a running backnek.

Henry idén 12 millió dollárt keresett volna. A 2 millió dolláros emelés után, 14 millió dollárral a legjobban kereső running backjké tették az idei kereset tekintetében. Átugorta ezzel Ezekiel Elliottot aki 12,4 millió dollárt keres az idei szezonban.

A 28 éves játékos 2020-ban négyéves, 50 millió dolláros szerződést írt alá. Mivel nincs több garantált pénz a szerződésben és Henry a 2023-as szezont követően szabadügynök lesz, egy hosszabbítás továbbra is valószínűsíthető az idei szezon után. Lényegében a Titans ad Henrynek egy kis plusz fizetést és a szerződés újrakötését tervezi a holtszezonban. Feltéve, hogy egy újabb brutális kampányt produkál.

Henry egy sérüléssel tarkított 2021-es szezonból érkezik, 9 mérkőzést hagyott ki lábsérülés miatt. Visszatért a Titans Bengals elleni playoff meccsére, de a sérülése után nem tudta egyből hozni a korábban látott formáját.

Fotó: