A San Francisco 49ers vezetősége azt tervezte, hogy a gyakorlócsapatba szerződteti a végső keretszűkítéskor elküdött Trey Sermon-t. A tervük azonban nem fog megvalósulni mert a Philadelphia Eagles a waiver listáról szerződtette a futót. Sermon a szerdai Jalen Reagor cserével megüresedett helyre érkezik.

Sermon most egy olyan csapathoz került amelyet a futójáték vitt előre a tavalyi szezonban. Az Eagles a tavalyi harmadik körös játékossal egészíti ki a running back sorát amelyben Miles Sanders, Boston Scott és Kenneth Gainwell is helyet kap.

Az Eagles a múlt héten Adam Schefter infomációja szerint a 49ers-szel folytatott tárgyalásokat Sermon-ért de az ügy akkor meghiúsult. A 49ers fenntartotta a 16 férőhelyes gyakorlócsapat egyik helyét a futónak akiért a 88. helyre cseréltek fel tavaly.

A jelenleg 23 éves Sermon az Oklahomában és az Ohio State-en is sikeres volt. Az elmúlt szezonban átlagosan 4,1 yardot tett meg futásonként, de csak 41 futást kapott a szezonban. A hatodik körös újonc, Elijah Mitchell a tavalyi szezon első hetére megelőzte Őt.

Úgy tűnt, hogy Sermon fontos része lesz a San Francisco futójátékának de soha nem tudta megvetni a lábát Shanahan rendszerében. Annak ellenére, hogy Mitchell több sérüléssel is küzdött a tavalyi szezonban, Sermon mindössze két mérkőzésen kezdett és csak egy találkozón hozott 35 yardot.

Fotó: