Az előszezon során számos olyan játékos mutathatja meg magát, akit korábban csak epizódszereplőnek gondoltunk és egy-egy jó teljesítménnyel előrébb is mászhat a rangsorban. Illetve akadnak olyan korábban fixnek gondolt focisták is, akiknek kezdő pozíciójuk billegő státuszban van, így abban a pár driveban, amit a felkészülési mérkőzések során kapnak, illik visszanyerniük a vezetőség hitét. Pár játékos akit érdemes megnézni.

Dameon Pierce RB Houston Texans

A Texans is hasonló cipőben jár, mint az imént említett Giants, így a negyedik körös újonc, Dameon Pierce könnyedén a Houston kezdőfutója lehet szezonrajtra. A Saints elleni debütálásán mindössze öt futást kapott, de ezzel a kevés lehetőséggel is kiválóan élt, 49 yardot hozott. Volt, amit erőből, volt, amit remek irányváltásaival oldott meg.

A Texans tavaly ligautolsó volt futott yardokban és futásonkénti átlagban is. Idén ezen a Marlon Mack – Rex Burkhead vezette duóval igyekeznek javítani. Legyünk őszinték, Pierce esélyei, hogy komoly szerepet kapjon a texasiak backfieldjén, elég nagyok, látva a riválisokat.

Forrás:

FumbleForum

fumbleforum.hu

Fotó: nfl.com