A tegnapi nap a keretszűkítésről szólt de emellett azért a sérülésekről sem szabad megfeledkezni. Több játékos is sérültlistára vagy PUP listára került így ezek a játékosok megtartották a kerettagságukat de hosszabb-rövidebb időn keresztül nem fognak pályára lépni.

A Buffalo Bills az utóbbi években a liga egyik meghatározó csapatává vált és már kimondottan is a Super Bowl győzelmet célozzák meg. A szezon elején a legjobb cornerbackjük, Tre’Davious White nélkül kell játsznaniuk. A védő még mindig a tavalyi Hálaadásnapi mérkőzésen keresztszalag sérülésével bajlódik így biztosan nem lesz bevethető az első hónapban.

Az első hónapot ugyancsak ki kell hagynia a Miami Dolphins legjobb cornerbackjének is. Byron Jones-tis PUP listára tette a csapata amivel biztossá vált, hogy nem fog pályára lépni az első négy mérkőzésen. A védő lábsérüléssel bajlódik ami miatt meg is kellett műteni de a felépülés tovább tart mint ahogyan azt előzetesen tervezték. A tervek szerint augusztus közepén kellett volna visszatérnie.

Fotó: