Valahogy, mintha a Bucs játékosoknak ez lett volna a mottója erre a három mérkőzésre. Pedig azért érthetetlen ez, mert sok játékos ilyenkor bizonyíthat és vívhat ki magának egy kis figyelmet. Ha nem él ezzel nem lesz több lehetősége.

A mérkőzésen valóban Tom Brady kezdett. Azt azért láthattuk, hogy a kis szünet alatt nem felejtett el focizni! Egy drive erejéig volt fenn, ahol a csapat no huddle offense-zel ment. Az eredmény egy mezőnygól. A Colts erre Matt Ryan vezetésével TD-vel felelt.

A második negyedben még egy sikeres drive maradt a Bucs tarsolyában, ezt Ke’Shawn Vaughn 1 yardos TD futása zárta le. A Colts erre is TD-vel tudott válaszolni. Innentől pedig a Bucs számára már nem termett pont. Mike Evans pályára tudott lépni és Julio Jones is ott volt.

A mérkőzés alakulására nagy hatásuk nem volt. Evans felé egy labda ment sikertelenül, Jones-nak volt egy 20 yardos elkapása. Bár a csapat úgy lépett pályára, hogy csak legyünk már túl ezen, nem úsztuk meg sérülések nélkül.

Robert Hainsey-nek bal boka, Nick Leverettnek váll probléma miatt kellett a tervezettnél előbb lejönnie. Orvosi vélemény később. A támadófalban lassan tényleg elfogynak az emberek, bár azt még nem tudjuk az említett két játékosnak kell-e kihagynia mérkőzést.

Ez az előszezon sok jó megoldást és sok sikert nem hozott. Innentől már élesben megy. Az első alapszakasz fordulóban a Dallas Cowboys lesz az ellenfél. Csakúgy, mint két éve.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: bucsnation.com