Még mindig nem tudjuk, hogy ki lesz a Pittsburgh Steelers kezdőirányítója az első alapszakasz mérkőzésen. Pedig az egyik legnagyobb kérdést az offseasonban az jelenttette, hogy ki lesz Ben Roethlisberger utóda az Acélgyáriaknál.

Mitchell Trubisky, Mason Rudolph és Kenny Pickett van versenyben a posztért. Mike Tomlin vezetőedző határozottan ragaszkodik hozzá, hogy nem fogja megnevezni a kezdőt a vasárnapi Detroit Lions elleni utolsó előszezon mérkőzés előtt. Pedig sok elemző szerint igazából eldőlt a verseny.

Pickett az eddigi előszezon mérkőzéseken már igazolta, hogy megfelelő alapanyag. Másfelől lehet csak meg akaraják védeni a fiatal irányítójukat az első három héten a Bengals, a Patriots és a Browns védelme ellen. A támadófal eddig nem volt a helyzet magaslatán az előszezonban.

A Steelers-nek azonban nem vesztegethet el sok mérkőzést ugyanis kemény csoportjuk lesz. Amennyiben playoff szereplők akarnak lenni januárban úgy komoly sorozatot kell hozniuk mert a Ravens, a Bengals és a Browns nem fogja olcsón adni a csoportot.

Fotó: si.com