A Buffalo Bills újonc puntere, Matt Araiza nagyon hamar a figyelem középpontjába került a hatalmas rúgásainak köszönhetően de most olyan ügy miatt került a középpontba amivel nem szeretett volna. Nemi erőszakkal vádolják a fiatal rúgót.

A vád szerint másik két San Diego State-s csapattársával, Zavier Leonard-al és Nowlin “Pa’a” Ewaliko-val együtt követték el az esetet. A vád szerint tavaly, egy kampuszon kívüli bulin hárman megerőszakoltak egy 17 éves lányt.

Az eset egy Halloween bulin történt ahova a lány már ittasan érkezett. Ariaza még több alkoholt adott neki ami ráadásul tiltott is mivel 21 éven alul nem lehet alkoholt fogyasztani az államokban. Ezt követően orális szexre kényszerítette a kertben ahol szexuális aktus is történt. Majd bevitte egy szobába ahol már várta a másik két társa. Ezt követően másfél órán keresztül erőszakolták a lányt aki többször is elvesztette az eszméletét.

Araiza jogi képviselete természetesen tagadja a vádakat és állításuk szerint az egész csak a pénzszerzésről szól. Azonban nem is olyan régen Deshaun Watson esetéről is ezt mondták egészen addig amíg be nem bizonyosodott az ügy.

Fotó: colts.com