Az előszezon során számos olyan játékos mutathatja meg magát, akit korábban csak epizódszereplőnek gondoltunk és egy-egy jó teljesítménnyel előrébb is mászhat a rangsorban. Illetve akadnak olyan korábban fixnek gondolt focisták is, akiknek kezdő pozíciójuk billegő státuszban van, így abban a pár driveban, amit a felkészülési mérkőzések során kapnak, illik visszanyerniük a vezetőség hitét. Az első preseason forduló után, a második közepében, hoztuk pár nevet, akiket érdemes ebből a szempontból is nézni.

Antonio Williams RB New York Giants

A Giantsnél gyakorlatilag bárki bármelyik poszton jó esélyekkel indulna a castingon. A futóknál ez most talán hatványozottan igaz. A csapat kezdője továbbra is Saquon Barkley, aki idén új szerződésért fog játszani. Mögé hozták azt a Matt Breidát, aki 2019 óta három csapatban is megfordult, de másodéves teljesítményét nem tudta hozni már sehol.

Ez annak is köszönhető, hogy viszonylag nehezen maradt pályán az utóbbi időkben. Az elmúlt két évben 21 meccsen játszott, és ha már sérülések, Barkley is rizikó ebben a témában. Ezt a helyzetet igyekszik kihasználni Antonio Williams, aki a Patriots elleni előszezon meccsen kiválóan mozgott. 9 futásból 61 yardot és egy touchdownt hozott össze, közte két hosszú, 15+ yardos megiramodással.

középső futásokból is rendre jól jött ki a kontakt után. Az RB3 pozícióra nagyon jó eséllyel pályázik, de nem lepődnék meg, ha Breida snap számait is kockáztatná.

Forrás:

FumbleForum

fumbleforum.hu

Fotó: nypost.com