A hajnali Chicago Bears elleni előszezon mérkőzésen Drew Lock kezdett volna miután jobban teljesített az első, Pittsburgh Steelers elleni mérkőzésen. Az irányító azonban Covidos lett így Geno Smith kezdett a második mérkőzésen is.

Pete Carroll az egyik heti nyilatkozatában Smith-t nevezte meg az elsőszámú irányítónak de ez nem látszott a pályán. Smith nem tudott pontszerző drive-ot vezetni és az első három támadósorozatában is csak egy first down jött össze. Az is Travis Homer 33 yardos futásával.

Smith-nek volt pár jó passza de nem tudott konstans jól teljesíteni. Persze azért az elkapók sem álltak a helyzet magaslatán mert több labdát is elejtettek. Persze ha Smith jobban helyezett volna pár átadást akkor a célpotjainak is könnyebb dolga lett volna.

Az irányító két negyedet kapott, 18 passzából 10 volt sikeres és 112 passzolt yarddal zárt. Ráadásul még a térde is megsérült azonban a hírek szerint nem súlyos a sérülése. Carroll vezetőedző elmondása szerint ha szükséges lett volna vissza tudott volna jönni a pályára.

Fotó: twitter.com