Hónapok óta téma az NFL-ben Lamar Jackson új szerződése de a hírek szerint nem haladnak jól a tárgyalások. A friss hírek szerint az okozza a problémát, hogy a Baltimore Ravens irányítója olyan szerződést akar aminek minden centjét garantáltan megkapja.

Kyler Murray 230.5 millió dolláros szerződést kötött az Arizona Cardinals csapatával de a teljesen garantált kereset “csak” 103,3 millió dollár. Másfelől viszont Deshaun Watson 230 millió dolláros szerződést kapott ami teljes egészében garantált.

Watson esetében ráadásul még az sem biztosan, hogy mikor tud pályára lépni így teljesen érthető Jackson kérése. Tavaly lejárt az újonc szerződése és idén az opciós ötödik évével fog játszani amivel 23 millió dollárt fog keresni.

Ha nem sikerül egyezségre jutnia Jackson-nak a Ravens vezetőségével akkor márciusban kikerülhet a szabadügynökpiacra. Ezt pedig nem engedheti meg a Ravens főleg úgy, hogy 37 millió dollár szabad hellyel rendelkeznek a jövő évi fizetési sapkában. Ha sokáig várnak akkor aláírnak még pár szerződést és Jackson még több pénzt fog kérni.

Fotó: espn.com