A Miami Dolphins az idei szezonnak új vezetőedzővel és edzői stábbal vág neki és megpróbálják megszorongatni a csoport favoritját, a Buffalo Bills csapatát. A jó eredmények elérésében kulcsfontosságú lesz a running backek szerepe. Jelenleg nincs olyan futó akinek bérelt helye lenne a kezdőben és hárman versenyeznek a posztért.

A Dolphins az idei offseasonban szerződtette Chase Edmunds-t, Raheem Mostert-et és Sony Michel-t. Ők hárman versenyeznek a kezdő posztért Myles Gaskin-el és Salvon Ahmed-el. A szezont nagy valószínűség szerint, már csak a fizetések miatt is, Edmunds kezdi meg kezdőként.

A korábbi Arizona Cardinals játékos veszélyes fegyver lehet a Delfinek támadóegységében. Másfelől viszont Mostert is elnyerheti a kezdőposztot és előnye, hogy van közös múltja az új vezetőedzővel. Mike McDaniel-el együtt dolgoztak a San Francisco 49ers csapatánál. McDaniel négy éven keresztül a futójáték koordinátora, tavaly pedig támadó koordinátor volt a 49ers-nél.

Mostert ellen szól, hogy sérülés miatt 1 mérkőzés kivételével kihagyta az egész tavalyi szezont. Jelenleg zöld utat kapott az orvosoktól de kérdéses, hogy meddig bírja majd idén. Utánuk következik a Patriots korábbi elsőkörös választottja Sony Michel. Tavaly 845 futott yardot, 4 touchdownt, 128 elkapott yardot és 1 elkapott touchdownt szerzett a Rams csapatánál.

Tulajdonképpen a három futó közül bármelyik megszerezheti a kezdő posztot. Vagy legalábbis jó helyzetben vannak mert egy sérülés esetén van egy másik, azonnal bevethető játékosuk. Valószínűleg az idén érkezett játékosok között fog eldőlni a verseny és a tavalyi kezdő Myles Gaskin kikerül a versenyből.

Fotó: nfl.com