Calais Campbell defensive tackle már a 36. életévét tapossa és a 15. profi szezonját fogja megkezdeni. Így tudható, hogy már nincs sok hátra a pályafutásából és ezzel a védő is pontosan tisztában van. A pályafutása után amúgy pokerezni akar és tudja, hogy közeledik ez az időpont.

A defensive tackle elmondása szerint már csak az idei szezonnal foglalkozik. Még nem tudja mennyi van benne, nem tudja, hogy tudja-e folytatni. Ezért mindent bele fog adni és úgy készül, hogy az idei lesz az utolsó szezonja az NFL-ben.

A tackle 2008 óta játszik az NFL-ben, az Arizona Cardinals, a Jacksonville Jaguars és a Baltimore Ravens játékosa volt. Legjobb szezonját a 2017-es és 2018-as jelentette, 14.5 illetve 10.5 sacket szerzett. Csak abban a két szezonban jutott el két számjegyig.

Az utolsó három szezonban csak 6.5, 4 és 1.5 sackel zárt. A tavalyi szezonban kicsit visszafogottabban teljesített és a Pro Bowl keretbe sem került be. Ettől függetlenül még magas szinten játszott, a PFF-nél 80.8-as értékeléssel zárt.

Fotó: bleacherreport.com