Hajnalban megrendezték a Hall of Fame mérkőzést amivel kezdetét vette a szezon. A találkozón a Las Vegas Raiders és a Jacksonville Jaguars csapott össze és a tavalyi eredmények alapján a várt eredmény született. A tavalyi playoff szereplő Raiders simán legyőzte a tavalyi legrosszabb mérleggel záró Jaguars csapatát. 27-11-re nyertek a Fosztogatók.

A mérkőzést mindkét kezdőirányító csak a pálya széléről nézte végig. Derek Carr-t és Trevor Lawrence-t egyaránt pihentette a vezetőedzője. A lényegi kérdések szinte el is dőltek az első félidőben miután 20-0-s Raiders vezetéssel vonultak öltözőbe a csapatok. A Jaguars mindössze egy kihagyott mezőnygólig jutott az első félidőben.

A két csapat közti fő különbséget az endzone előtti teljesítmény jelentette. A Raiders 321, a Jaguars 273 yardot szerzett a találkozón. A Fosztogatók főként a futójátékra helyezték a hangsúlyt, 159 futott yardot szereztek a földön. Ezzel szemben a Jaguars a levegőben szerezte meg a yardjai nagy részét, 214 passzolt yarddal zártak.

A mérkőzésen bemutatkozott az idei 1/1-es választott Travon Walker. Megszerezte az első sackjét és ugyan kapott egy zászlót az irányító megütéséért de az első snaptől kezdve határozott játékot mutatott. A jelek szerint jó defensive end párost fognak alkotni Josh Allen-el.

A szezon első touchdownja:

A Raiders tartalékirányítójának, Jarrett Stidham-nek futott touchdownja:

Travon Walker első sackje:

Fotó: marca.com