Zajlik az élet a Chicago Bears csapatánál, bár biztosan nem úgy ahogyan szerették volna. A játékosaik nem bírnak magukkal mert két héten belül már a csapat második játékosát tartóztatták le. Most az elkapó David Moore-t kapták el a rendőrök.

Az elkapót hétfőn tartóztatták le Gainesville-ben, Texansban. Fegyver (három pisztoly volt a kocsijában) és drogbirtoklás a vád ellen. A közlemény állítása szerint a rendőrök egy ittas személyhez érkeztek ki a egy Taco Bell-hez. Moore a járműben ült és a rendőrök marihuána szagot érkeztek.

Valamiért a Bears csapatának az újonnan érkezett játékosaival gyűlik meg a baja. Moore a tavalyi szezonban a Green Bay Packers, előtte pedig a Denver Broncos játékosa volt de csak 3 mérkőzésen lépett pályára az utolsó két szezonban. Pályafutása korábbi szakaszában a Seattle Seahawks játékosa volt, 1.163 yardot és 13 touchdownt szerzett.

Korábban a csapat linebackerét Matt Adams-t kapcsolták le aki ellen ugyancsak lőfegyverbirtoklás volt a vád. A linebacker is idén érkezett a csapathoz, a védő korábban az Indianapolis Colts játékosa volt és követte védelmi koordinátorát, Matt Eberflus-t Chicgóba.

Fotó: chicagobears.com