A Seattle Seahawks vezetőedzője, Pete Carroll a múlt hónapban kijelentette, hogy elégedettek az irányító sorukkal és idén már terveznek új irányítót szerződtetni. Ehhez képest a hírek szerint a csapat még mindig érdeklődik Baker Mayfield iránt.

A korábbi 1/1-es jövője komolyan megkérdőjeleződött a szezon után és a Deshaun Watson érkezése eldöntötte, hogy nincs maradása a Cleveland Browns csapatánál. Az irányítótól azonban nem olyan könnyű megszabadulni az ötödik éves opciója miatt.

Mayfield garantált 18.8 millió dolláros keresettel rendelkezik az idei szezonban amit csere esetén teljes egészében át kell vállalni az új csapatának. A Carolina Panthers is érdeklődik az irányító iránt, de velük az a probléma, hogy a csere után Mayfield fizetésének jelentős részét a Browns-nak kellene állnia.

A Seahawks velük szemben nem cserében gondolkodik, a csapat vezetősége arra épít, hogy meg fognak válni az irányítótól. Ha kikerül a piacra akkor semmissé válik korábbi szerződése és teljesen új feltételekkel csatlakozhatna a Seahawks-hoz.

Fotó: clutchpoints.com