Miután Dalton Schultz megjelent a Dallas Cowboys mini edzőtáborában ismét tárgyalásokba kezdtek a tight end hosszútávú szerződéséről. A hírek szerint azonban a tárgyalások során nem közeledtek a felek álláspontjai így valószínűleg franchise taggel fogja végigjátszani a szezont.

Persze ez még nem végleges ugyanis a csapatok július közepéig köthetnek hosszútávú szerződést a franchise tages játékosokkal. Ha ez nem történik meg akkor már csak taggel játszhat az adott játékos. Ha pedig azt sem írja alá akkor kihagyja az egész szezont.

A Cowboys a 2018-as Draft negyedik körében választotta ki Schultz-ot így most kezdi meg az ötödik szezonját. Az első két szezonjában nem sok szerepet kapott a támadóegységben, két szezon alatt csak 13 elkapása volt.

Az utolsó két szezonban viszont már Ő lett a kezdő tight end. 1.423 elkapott yardot és 12 elkapott touchdownt szerzett. A tippek szerint hasonló szerződést akar magának mint amilyet David Njoku kapott. Ez nem is lenne irreális, a Browns tight endjének új szerződése átlagosan évi 14.2 millió dollárt hoz a konyhára.

Fotó: marca.com