Von Miller-t a tavalyi szezon közben elcserélte a Denver Broncos és jobb helyre nem is kerülhetett volna mert februárban megnyerte a második Super Bowl gyűrűjét. A szezon után viszont lejárt a szerződése és végül a Buffalo Bills ajánlatára bólintott rá.

Anyagilag nagyot nyert a pass rusher miután hatéves, 120 millió dolláros szerződést kötött az új csapatával. Szakmai szempontból is jó helyre került, előzetesen a Bills az idei szezon legfőbb esélyesei között szerepel.

Miller-nek az új csapatában többletszerepet szánnak ugyanis nem csak a játékára van szükség hanem mint mentorként is számítanak rá. A hírek szerint Miller pedig már meg kezdte a mentorálást és nagyon elégedett a Bills fiatal defensive endjével.

“Olyan ez mint egy gyémánt csiszolása. Tényleg nem próbálom megváltoztatni a srácokat. Csak próbálom megérteni mit gondolnak, a gondolkodásmódjukat mert mindannyian különböző játékosok vagyunk. Egy dolgot viszont adhatok, elmondhatom a gondolkodásmódomat, a véleményemet a dolgokról és remélhetőleg tanulhatnak belőle.” – mondta Miller.

Miller fő “pártfogoltja” Greg Rousseau akit a tavalyi Draft 30. helyén választottak ki. De mellette ott van még a két évvel ezelőtti második körös választott AJ Epenesa és a tavalyi második körös pick Boogie Basham is.

Fotó: marca.com, billswire.usatoday.com